Vacanță? Odihnă? Seriale?

A zis cineva vacanță? Seriale? Odihnă? Acest articol este despre relaxare și trebuie tratat cu seriozitate! Ha! Ha! 😆 M-am gândit să actualizez lista serialelor, a documentarelor pe care le-am văzut în ultimul timp. Dacă tot avem timp mai mult și putem să explorăm Netflix-ul, HBO-ul și alte site-uri de acest gen, eu zic să începem. Ca de fiecare dată, ordinea este aleatorie, însă cu siguranță veți afla care sunt preferatele mele. 😀 


Seriale

Stranger Things

Despre serial v-am povestit în unul dintre articolele anterioare în care v-am recomandat ce să mai vedeți, însă vara asta a apărut sezonul 3. Mi-a plăcut foarte mult, chiar m-a ținut în suspans și am trăit alături de personaje.

  • Save

Black Mirror

M-a surprins noul sezon, însă știu că nu multe persoane rezonează cu acest gen de serial. Puteți să-l încercați și să vedeți dacă vă place sau nu. Și de acest serial am vorbit în articolul cu „Ce mai vedem?”, pe care-l găsiți la categoria „Filme și seriale”.

La Casa de Papel

  • Save

Obține ghidul nostru complet de călătorie gratuit!

Ce pot spune despre sezonul 3? E serialul meu preferat, iar noul sezon nu m-a dezamăgit. Mi-a plăcut, m-a ținut în suspans, aș fi vrut să nu se termine. Dacă nu ați văzut serialul, vă recomand să vă uitați, pentru că merită. Mai multe despre el, puteți găsi aici.

Bodyguard

Pot spune că am terminat serialul în două zile. Pe scurt, m-a atras. Pentru iubitorii de Game of Thrones vă pot spune că personajul principal este Richard Madden (Robb Stark) 😀 . Este vorba despre un veteran de război care ajută la oprirea unui atac terorist și este detașat să protejeze un politician renumit. Povestea se complică de la un episod la altul.

Dark

Prezintă viața a 4 familii din orașul Winden, este un serial german ce te face să te gândești la fel de fel de scenarii, până ajungi să înțelegi adevărata poveste. E unul din serialele mele preferate, deoarece m-a ținut cu sufletul la gură. Este plin de mister. Drama, SF-ul se îmbină perfect pentru a contura un serial ce merită văzut. Prea multe nu vă dezvălui, pentru că aș distruge farmecul, însă pot să vă spun că este o luptă constantă între trecut, prezent și viitor, astfel că „timpul” joacă un rol important în șirul întâmplărilor. Sfat: să nu credeți că sunteți voi de vină că nu veți înțelege mai nimic din primele episoade, deoarece pe parcurs totul va deveni mai clar. 😆 

  • Save

What If

Este un serial plin de răsturnări de situații și unele neașteptate. Doi îndrăgostiți își pun la încercare relația din cauza unei investitoare renumite. Este totodată psihologic, deoarece realizezi când trebuie să ai o gândire programatică și să nu te lași păcălit de aparențe.

Hackerville

Am început să mă uit la Hackerville din curiozitate. De ce? Este o combinație de limba română cu germană, ceea ce credeam că va fi destul de deranjat. Din contră, mi s-a părut chiar interesant, iar povestea m-a atras. Mie mi-a dat senzația de film, nu de serial, însă îl recomand pentru cei pasionați de informatică, de suspans și de aventură.

  • Save

Big Little Lies

Eu cred că acest serial ni se adresează nouă, femeilor. Nu știu dacă un băiat va fi atras neapărat de povestea serialului. Big Little Lies dezvăluie povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale. Povestea conturează episoade tensionate, dezvăluind cum fiecare personaj avea ceva de ascuns înainte de crimă.

  • Save

Filme Documentare

The Great Hack

De când am văzut că a apărut pe Netflix, am fost foarte curioasă să văd despre ce e vorba. Pe scurt, este prezentat cum compania Cambridge Analytica a ajuns să simbolizeze partea întunecată a rețelelor de socializare după alegerile prezidențiale din 2016 din America. Pe lângă această poveste, la final ajungi să realizezi ce înseamnă de fapt rețele de socializare și la ce te expui atunci când devii un utilizator.

  • Save

What the Health

Documentarul se bazează pe o analiză a legăturii dintre dietă și boală, dar și partea financiară când vine vorba de sănătate, industria farmaceutică și industria alimentară. E un documentar ce m-a pus pe gânduri, deși eram conștientă de anumite probleme ale societății și cum ne afectează sănătatea.

  • Save

Tonny Robbins – I Am Not Your Guru

Acest documentar te conduce în culisele seminarului anual ținut de Tonny Robbins. Acesta este antrenor motivațional, instructor financiar personal și autor de cărți pentru dezvoltare personală. Este fascinant să vezi cum oamenii cred în el și în metodele lui și se lasă vindecați. Vreau să caut și cărțile să le citesc, deoarece acest om chiar schimbă mentalități.

I Am Maris

M-a impresionat documentarul acesta și pe parcursul lui am avut diferite stări, de la tristețe la fericire. Maris este o tânără care s-a luptat cu anorexia și cu acceptarea de sine. Prin puterea cuvintelor și a artei, dar și prin practicarea de yoga aceasta a putut trece de perioadele întunecate prin care a trecut. M-a emoționat povestea ei și am realizat ce este important în viață- sănătatea și încrederea de sine

Vizionare plăcută! Voi mai reveni cu actualizări și cu noutăți. Vacanța încă nu s-a terminat! 😀 Momentan am început Orange Is the New Black și voi reveni cu un review și despre el, iar de pe HBO go vreau să continui Chernobyl, pentru că-l începusem în sesiune și nu l-am mai terminat. 😀

  • Save

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Share via
Copy link